Η ομάδα

Ελένη & Μάνος

Η δύναμη του Notis Haute Coiffure βρίσκεται στην αδερφική χημεία της Ελένης και του Μάνου! Τα δυνατά ψαλίδια του Μάνου σε συνδυασμό με τα μοναδικά πινέλα της Ελένης, φροντίζουν να έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση και αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Κομμωτές και colorist, κυριολεκτικά από κούνια, ενημερώνονται συνεχώς, αφού όταν δε βρίσκονται στο κομμωτήριο, ταξιδεύουν σε συνέδρια και σεμινάρια στο εξωτερικό ή εκπαιδεύονται εντός συνόρων για να σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η μοναδική δυναμική και ευστοχία τους, κάνει ξεχωριστή την επίσκεψή σας εδώ, αφού έχουν πάντα κάτι καινούριο να σας προτείνουν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες σας.

Κατερίνα

ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Το πολυτάλαντο χαμογελαστό κορίτσι σε χρώματα και styling, δίνει όλη της την αγάπη και φροντίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Αφεθείτε στα χέρια της για την επόμενη αλλαγή σας!

Γιάννης

Ο ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ
Φοβερή προϋπηρεσία στα αντρικά κουρέματα και στο παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα. Multitasker με χιούμορ και δύναμη στις βαφές. Το κεφάλι σας θα ανυπομονεί να το ξαναλούσουν τα χέρια του!

Βαρβάρα

ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Βabylights expert, υπέροχα χτενίσματα, δημιουργικότητα και ακρίβεια με ότι καταπιάνεται, απογειώνει τα κουρέματα με styling που βασίζεται στο στύλ σας!

Αφροδίτη

ΘΕΪΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

Το κοντέρ της έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην περιποίηση άκρων και θα κάνει τα χέρια σας να λάμψουν! Μανικιούρ, πεντικιούρ και τεχνητά νύχια με χρώματα που διαρκούν!