Η ομάδα

Ελένη & Μάνος

Η δύναμη του Notis Haute Coiffure βρίσκεται στην αδερφική χημεία της Ελένης και του Μάνου! Τα δυνατά ψαλίδια του Μάνου σε συνδυασμό με τα μοναδικά πινέλα της Ελένης, φροντίζουν να έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση και αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Κομμωτές και colorist, κυριολεκτικά από κούνια, ενημερώνονται συνεχώς, αφού όταν δε βρίσκονται στο κομμωτήριο, ταξιδεύουν σε συνέδρια και σεμινάρια στο εξωτερικό ή εκπαιδεύονται εντός συνόρων για να σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η μοναδική δυναμική και ευστοχία τους, κάνει ξεχωριστή την επίσκεψή σας εδώ, αφού έχουν πάντα κάτι καινούριο να σας προτείνουν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες σας.

Κατερίνα

ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Το πολυτάλαντο χαμογελαστό κορίτσι σε χρώματα και styling, δίνει όλη της την αγάπη και φροντίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Αφεθείτε στα χέρια της για την επόμενη αλλαγή σας!

Νίκος

THE ALL STAR PLAYER
Το νέο αίμα του Notis με τα χαρισμάτικά χέρια στο λούσιμο, τις φρέσκες ιδέες στο κούρεμα και το δυνατό barbering ήρθε να προσθέσει νέες υπηρεσίες στην ομάδα

Αφροδίτη

ΘΕΪΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

Το κοντέρ της έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην περιποίηση άκρων και θα κάνει τα χέρια σας να λάμψουν! Μανικιούρ, πεντικιούρ και τεχνητά νύχια με χρώματα που διαρκούν!