Κούρεμα

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η ασταμάτητη δίψα μας για νέες τάσεις, μας οδηγεί συχνά σε σεμινάρια εκτός και εντός Ελλάδας. Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για να σας προτείνουμε το ανδρικό, γυναικείο και παιδικό κούρεμα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο στυλ σας. Είναι σημαντικό για εμάς να προχωράμε παράλληλα με τις εξελίξεις στο χώρο της Haute Coiffure και είμαστε ειδικοί σε κλασσικά και μοντέρνα κουρέματα. Γεωμετρικά, allegro, κοντά, μακρυά, κουρέματα που ακολουθούν τη φυσική τάση των μαλλιών σας, ώστε να μπορείτε να είστε πάντα φροντισμένοι/ες χωρίς να βιώνετε ένα καθημερινό αγώνα, είναι κάποια από τη μεγάλη γκάμα που καλύπτουμε! Θα μας δείτε να κουρεύουμε με ένα, δύο ή και τρία ψαλίδια ταυτόχρονα! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Χρώμα

Έχουμε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση μαζί σας γιατί πρωταρχικό μας μέλημα κάθε φορά που αλλάζετε χρώμα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς να επιβαρύνουμε την υγεία των μαλλιών σας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Σε περιπτώσεις αλλεργιών επιλέγουμε αποκλειστικά φυτικά και βιολογικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και ευγενικά προς την τρίχα, που περιέχουν εκχύλισμα γιαουρτιού και καλεντούλας με βιολογικά συστατικά και 100% επικάλυψη της τρίχας, χωρίς αμμωνία και PPD! Στις έντονες αλλαγές και ιδιαίτερες αποχρώσεις χρώματος, τα προϊόντα και οι θεραπείες που εφαρμόζουμε, φροντίζουν την τρίχα και παράλληλα δεν καταστρέφουν τον ιστό της. Είμαστε colorists που δε σταματάμε να εκπαιδευόμαστε και αναζητάμε τα καλύτερα προϊόντα για τα μαλλιά σας!

Περισσότερα

Χτένισμα

Εκείνο το ραντεβού που θέλετε να εντυπωσιάσετε, η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας για τη δουλειά σας, ο γάμος του καλύτερού σας φίλου, το πάρτυ που θα λάμψετε, η μέρα που θα ντυθείτε νύφη, είναι λίγοι από τους λόγους που σας αξίζει ένα μοναδικό χτένισμα! Είμαστε δυνατοί παίκτες με τις βούρτσες και τα σεσουάρ και θα βγείτε από το Notis Haute Coiffure με χτενίσματα υπερπαραγωγές, ρομαντικά ή minimal, και αφήστε τα υπόλοιπα στη φαντασία μας!

Θεραπειες

Οι θεραπείες είναι απαραίτητες για την υγεία των μαλλιών σας, τα οποία ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες, από τα σαμπουάν με υψηλό PH, από τη συχνή χρήση θερμικών εργαλείων κτλ. Επιπλέον τα μαλλιά σας επιβαρύνονται με τις τεχνικές εργασίες, με αποτέλεσμα συχνά να αφυδατώνονται, να σπάνε και να φριζάρουν. Σας προτείνουμε θεραπείες και προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Περισσότερα

Φρύδια

Είναι από τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη συνολική εικόνα του προσώπου σας. Τα φροντισμένα φρύδια ανοίγουν το βλέμμα και δημιουργούν αρμονία. Ελάτε να δημιουργήσουμε το σχήμα που σας ταιριάζει!

Μουστάκι/Μούσι

Το μούσι και το μουστάκι σας είναι η μισή αρχοντιά! Δίνοντάς του το σχήμα που ακολουθεί τις γραμμές του προσώπου σας και το στυλ σας, ολοκληρώνετε το look σας για κάθε ώρα της ημέρας. Ήρθε η ώρα να το φροντίσουμε!

Gift Card

Κάντε δώρο στους αγαπημένους σας μία Gift card με την υπηρεσία ή το ποσό που επιθυμείτε από τα Notis Haute Coiffure! Χτένισμα, κούρεμα, θεραπείες, βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ, φρύδια, μακιγιάζ, προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά είναι λίγες από τις επιλογές που σας προτείνουμε!